INFO – Job Offer

Administrative Assistant Position

images

The Delegation of the Government of Catalonia in the United States is looking to hire an administrative assistant to support the functions of the Delegation.
The person will be selected based on the criteria of merit and ability, and will support the Delegation’s work in communications, scheduling and coordinating meetings, routine correspondence, administrative documents, accounting, personnel and office management, organizing events and responding to inquiries, among other related tasks. The salary will be based on the knowledge and experience related to the tasks of the job.
Interested parties must meet the following basic requirements: be a citizen of the United States or have a valid work permit, be in possession of High school diploma or equivalent degree, undergraduate degree a plus. Excellent oral/written Catalan, Spanish and English, and have experience in using Microsoft Office programs, especially Excel.
Interested parties should send a cover letter and resume to the Delegation by email (unitedstates@gencat.cat) Only short-listed candidates will be contacted for interviews.
We encourage you to disseminate this job announcement to any parties interested in applying.

APPLY NOW

INFO en català

Plaça d’administratiu/iva

La Delegació del Govern de la Generalitat de Catalunya als Estats Units d’Amèrica necessita cobrir una plaça d’administratiu/iva per donar suport a les tasques de la Delegació.
La persona seleccionada, sota criteris de mèrit i capacitat, assumirà les funcions de suport a les tasques de comptabilitat, de gestió administrativa del personal i d’intendència i manteniment de l’oficina, redacció de documents administratius i despatx de correspondència, i les de suport a l’organització d’actes i atenció al públic, entre d’altres relacionades. El salari es determinarà en funció dels coneixements i experiència relacionats amb les tasques del lloc de treball a cobrir.
Els interessats i interessades hauran de complir els requisits bàsics següents, en el moment de presentar la seva candidatura: disposar del permís de residència i treball als Estats Units d’Amèrica en vigor, si no gaudeixen de la nacionalitat corresponent; estar en possessió del títol de batxillerat o equivalent, o d’un títol superior; dominar la llengua catalana, castellana i anglesa, tant en la seva expressió oral com escrita; i tenir experiència en l’ús dels programes de Microsoft Office, especialment de l’Excel.
Per formalitzar la seva candidatura, els interessats hauran de fer arribar a la Delegació el seu currículum i una carta de motivació. Per garantir l’adequada gestió de les sol·licituds de participació, es prega els interessats que enviïn aquesta documentació per correu electrònic (unitedstates@gencat.cat) Només es podran acceptar les candidatures presentades a través d’aquestes vies. Posteriorment, els candidats pre seleccionats seran convocats a una entrevista.
Us convidem a fer la màxima difusió d’aquesta informació entre totes aquelles persones que considereu que poden estar interessades en participar en el procés de selecció.

PRESENTA LA TEVA SOL·LICITUD

A %d bloguers els agrada això: