Qui som?

Som un grup de residents a la zona amb molta empenta i ganes d’activar el Casal i la meravellosa comunitat catalana a l’estranger.

Ens podeu escriure a contacte@casalcatalawdc.com

Montserrat Plaià Rabella

Presidenta

Montserrat Plaia Rabella es llicenciada en Filologia Anglesa i té un màster en Adquisició del Llenguatge. És professora a l’escola pública i li encanta veure com els estudiants aprenen. Està casada als Estats Units amb dues nenes precioses, marit i gos, li encanta la natura. L’any 2017 va co-fundar l’Esplai de Washington D.C.

Montserrat Batlle Bartrina

Vice-presidenta

Montse Batlle i Bartrina és llicenciada en Filologia Anglesa. Treballa ensenyant anglès com a segona llengua en una escola primària d’Annapolis. Paral·lelament, fa traduccions de l’anglès al castellà per al sistema escolar. Viu als EUA des del 2007 i sempre ha estat interessada a mantenir les arrels catalanes. Des del 2017 també col·labora amb la secció dels petits de l’Esplai Català DC. Està casada i té uns bessons de tretze anys. Li agrada llegir, viatjar i aprendre coses noves cada dia!

Ariadna Farrés Basiana

Secretària

Ariadna Farrés Basiana, doctora en matemàtiques va arribar a l’àrea de Washington DC al Maig del 2017. Aficionada a l’esport i la dibulgació cientifica, aprofita els caps de setmana per explorar els parcs i boscos de la zona. Des del 2019 ha col·laborat activament amb l’Esplai Català de Washington D.C.

Mireia Toda Cosi

Tresorera

La Mireia és una filòloga catalana que s’ha format en comunicació intercultural i lingüística abans d’embarcar-se en l’aventura de fer un doctorat en adquisició de segones llengües a la Universitat de Maryland, College Park. Després de tombar durant una bona temporada, va arribar als EUA l’agost de 2017 i des de llavors adoctrina la seva pobra parella americana. Des del 2018 ha estat col·laboarnt amb les classes d’adults de l’Esplai Català de Washington D.C.

Mª Àngels Espachs i Olivera

Directora executiva

La Maria Àngels Espachs i Olivera és advocada i té un màster en gestió pública i organització administrativa. És experta en salut pública i s’ha passat els últims vint anys servint l’administració pública catalana. També ha format part de l’equip jurídic de l’Agència de Salut Pública de Barcelona des del 2003, fet que li ha permés participar activament i col·laborar amb la secretaria de salut pública de la Generalitat de Catalunya per tal d’implementar polítiques en salut per a la millora de la qualitat de vida de la ciutadania. Amb aquest mateix objectiu de servei a la comunitat, s’involucra en el projecte del Casal Català de l’Àrea de Washington D.C. després de traslladar-se als EUA per motius familiars. Està casada i té una filla, i un fill, la seva passió és viatjar, conèixer cultures diferents i, si pot, practicar el submarinisme.A %d bloguers els agrada això: