Festes catalanes

Abril, Sant Jordi: trobada amb la comunitat catalana de la zona. Es farà una gimcana per a la mainada i hi haurà un intercanvi de llibres en català; també es representarà la llegenda de Sant Jordi i hi haurà activitats sorpresa. En el futur, mirarem de fer-ho en conjunt amb la llibreria Kensington Row Bookshop (com s’havia fet els últims anys). Tanmateix, a causa de la Covid, o si hi hagués altres causes sobrevingudes, ens adaptaríem a les circumstàncies.

Juny, Sant Joan: costellada en un parc de la zona (preferiblement al Rock Creek park si es pot llogar). Serà un pícnic en què cadascú portarà el seu propi menjar, ja sigui cuinat o per fer, i es prepararan activitats relacionades amb Sant Joan per fer difusió de la cultura catalana.

Setembre, Diada de Catalunya: costellada en un parc de la zona per celebrar la Diada. A més a més, se celebrarà un acte cultural relacionat amb la Diada.

Novembre, castanyada: preparació de panellets, representació del conte de la castanyera i música (cançons i ballades). Serà en persona, però el lloc encara s’ha de determinar.

Desembre, Nadal:  Representació teatral amb els membres de la comunitat com a actors. Després, es farà cagar el tió amb la mainada. Aquest acte depèn de la millora de la situació actual per poder assajar i trobar-se en persona.

A %d bloguers els agrada això: