Activitats socials i culturals

Excursions

Tres cops l’any es promouran excursions pels diferents parcs de la zona de Washington D.C., Maryland i Vírginia. La zona disposa de parcs i senders amb encant on la comunitat pot trobar-se. Si l’activitat atreu prou gent, la intenció és crear un grup excursionista vinculat al Casal.

Xerrades

Entre una i tres vegades a l’any, el Casal oferirà activitats culturals destinades a socis de totes les edats i interessos, tant professionals com personals. La junta seleccionarà un convidat o convidada per fer una presentació en el camp de les humanitats, les arts, la ciència i tecnologia o les ciències socials. Aquestes sessions podran prendre la forma d’un taller, xerrada, manifestació artística o demostració.

La persona convidada serà de la comunitat catalana internacional o local en funció del pressupost, les ajudes que es rebin i la predisposició d’altres entitats de la zona. Per tal de reunir una llista de candidats i candidates de l’àrea de Washington, es farà circular un formulari demanant les dades de contacte, habilitats i disponibilitat dels catalans de la zona. Sempre que sigui possible, l’acte serà presencial.

A %d bloguers els agrada això: