Uneix-t’hi!

Si voleu formar part del Casal Català de l’Àrea de Washington D.C. és ben senzill, tan sols us cal omplir aquest formulari.

Les dades personals que es faciliten, tenen caràcter obligatori i el seu tractament es realitzarà de forma confidencial i d’acord amb la política de protecció de dades de caràcter personal del Casal Català de l’Àrea de Washington D.C. disponible a la pàgina web.

Un cop omplert el formulari, heu de fer el pagament de la quota d’acord amb la vostra categoria a través de Zelle amb contacte@casalcatalawdc.com com a destinatari o a través de Paypal al link https://www.paypal.com/paypalme/inscripciocasalwdc.

Quotes anuals (de setembre a agost)

  • Individual: 35 $
  • Família: 75 $
  • Família monoparental: 45 $
  • Estudiants: 20 $

Si us hi uniu entre ara i setembre, sereu considerats socis de ple dret des del moment en què completeu el pagament; és a dir, si completeu el pagament el 20 de juny, podreu votar i gaudir dels beneficis del Casal a partir de llavors, i no pas a partir de setembre.

Però quins beneficis té ser membre?

Ara per ara, el Casal es troba en una fase inicial. Per tant, els beneficis principals són accès a la Newsletter per estar al corrent de totes les activitats automàticament i descomptes per a les nostres activitats (per exemple, l’esplai per a la canalla o els Pastorets).

A més a més, la quota de membre dona dret a vot a l’assemblea anual que es reunirà com a mínim un cop l’any per posar al corrent els membres de les activitats i poder escoltar la veu de la  comunitat (dubtes, suggeriments, etc.)  i millorar l’associació. La quota també inclou el dret a vot a l’hora d’escollir la nova junta directiva, que serà escollida cada dos anys pels membres del Casal. Podeu trobar els estatuts del Casal a la pàgina web.

A què es destinen els diners de la quota?

El Casal és una associació sense ànim de lucre i, com a tal, ni les membres de la junta ni aquelles qui organitzin activitats amb nosaltres cobren. Els ingressos que s’obtenen es destinen a la infraestructura del Casal i a organitzar activitats. Així, doncs, si algú té ganes d’organitzar alguna activitat, ens ho podeu fer saber a contacte@casalcatalawdc.com i podem avaluar-ne la viabilitat.

Els membres del casal tindran acces als actes i memòries econòmiques anuals. Tenint en compte que el Casal canvia de rumb el 2021, fins al 2022 les memòries econòmiques no estaran disponibles.

A %d bloguers els agrada això: