Missatge de TV3 – Televisió de Catalunya

Benvolguts amics de TV3 que us trobeu arreu del món,

Fa uns dies vam fer una crida a través de twitter, busquem catalans arreu del món que ens segueixin a través d’internet i que vulguin participar en el programa especial del magazin DIVENDRES que estem preparant, el número 500…. 500 DIVENDRES junts!!!! (www.tv3.cat/divendres)

Una de les sorpreses que volem dur a terme en aquesta data tan assenyalada, son una serie de vídeos de felicitació pels 500 programes, on volem que els protagonistes sigueu… vosaltres!

Si us fa gracia col·laborar amb el programa, volem que ens feu arribar un vídeo de felicitació d’uns 10 segons de durada, des de l’indret del món on us trobeu (és a dir, que es pugui veure de “fons” algun element característic de la ciutat o poble o bosc o desert on estigueu vivint….)

La finalitat d’aquests vídeos de felicitació és mostrar-los durant el programa que s’emetrà el dia 10 de febrer de 2012.

La felicitació és lliure, podeu dirigir la vostre felicitació al programa 500 en general, o a un dels presentadors en particular, o a algun dels col·laboradors. No oblideu que sempre ens heu de dir al vídeo des de quin indret ens envieu la felicitació!

SI us plau, adjunteu els vídeos en un mail o publiqueu-los a youtube per que els puguem veure des de la redacció de DIVENDRES.

L’adreça de contacte per enviar els vídeos (en el cas que no els vulgueu publicar a internet) és dv@tv3.cat

Qualsevol dubte que tingueu podeu respondre aquest mail. El meu nom és Miguel de la Fuente, coordinador de continguts web del programa i us ajudaré en qualsevol pregunta que tingueu sobre aquesta col·laboració que us demanem.

Una salutació des de Sant Joan Despí, Barcelona

Miguel de la Fuente
Redactor – Coordinador continguts web “Divendres”

A %d bloguers els agrada això: