Enquesta

Compartim amb vosaltres aquesta enquesta que un investigador català està duent a termen sobre les migracions catalanes a l’exterior dels s.XX i XXI, fent especial incidència en les dels darrers anys. És sabut que els estudis i treballs fets en aquest camp de les migracions catalanes han tractat abastament la presència catalana al món des dels seus inicis i primeres significacions, però, crec, no s’ha tractat amb profunditat la situació actual i l’evolució des dels darrers anys.

L’objectiu és recollir dades i intentar fer una “fotografia” de la presència catalana al món actual. L’enquesta pot ser anònima, és a dir, no cal indicar el nom si així es desitja, i és oberta a totes les edats i condicions.

Un cop emplenada, podeu enviar-la a Rafel Caballeria rafel.caballeria@gmail.com

ENQUESTA 2011.docx

A %d bloguers els agrada això: