INFO – Delegació de la Generalitat de Catalunya EUA

Missatge de la Delegació de la Generalitat de Catalunya a Nord-Amèrica
Eleccions Generals 2011 – Com tramitar el vot des de l’estranger

Benvolguts, Benvolgudes,

Ens posem en contacte amb vostès des de la Delegació del Govern als Estats Units amb relació al procediment per emetre des de l’estranger el vot a les properes eleccions generals, que es celebraran el 20 de novembre de 2011.

Poden trobar la informació sobre els diversos tràmits i dates a tenir en compte segons la situació en què es trobi l’interessat a la pàgina web de la Delegació i a la nota informativa que els fem arribar adjunta, elaborada a partir de la informació disponible a la pàgina web del Ministeri d’Afers Exteriors i Cooperació.

Esperem que la informació els sigui d’utilitat i els agrairíem que en fessin difusió entre aquells contactes que considerin que podrien estar interessats.

Moltes gràcies per endavant,

La Delegació

Eleccions Generals 2011.pdf

A %d bloguers els agrada això: