Vot exterior per a les eleccions del 20-N

Des del 28 de setembre i fins el 22 d’octubre es pot sol·licitar el vot per a les properes eleccions generals del 20 de novembre

La Oficina del Censo Electoral (OCE) va informar la setmana passada que ja s’estan enviant als electors residents a l’estrangerl’imprès per a la sol.licitud de vot per a les properes eleccions generals. Cas que no hagueu rebut aquest imprès us el podeu descarregar a la pàgina de l’Instituto Nacional de Estadística (INE) a http://www.ine.es/oficina_censo/elecgral2011/elecgral2011_solicitud_voto_correocera.pdf

Recordeu que heu d’enviar aquesta sol.licitud a la vostra Delegació Provincial de la Oficina del Censo Electoralabans del 22 de octubre. Trobareu totes les adreces a: http://www.ine.es/oficina_censo/contactar_oce.htm

Els electors hauran d’incloure juntament amb l’imprès de sol·licitud de vot, una fotocòpia del passaport o del DNI, expedits por autoritats espanyoles o be la certificació de nacionalitat o d’inscripció en el Registro de Matrícula Consular, expedides pel Consolat d’Espanya en el país de residència. En el document adjunt us resumim totes les informacions necessàries per a poder exercir el vostre dret de vot, si és el cas, el proper dia 20 de novembre.

Un total de 141.482 catalans residents a l’estranger i censats al CERA (Cens Electoral de Residents Absents) poden votar en aquestes eleccions.

Vot exterior per les eleccions del 20 de novembre de 2011.pdf

A %d bloguers els agrada això: