Info – Eleccions al Parlament de Catalunya 2010

Informació necessària sobre com votar des dels Estats Units o Canadà a les properes eleccions al Parlament de Catalunya que tindran lloc el 28 de Novembre de 2010:

Web de les eleccions al Parlament de Catalunya 2010

Vot per correu: els catalans que siguin temporalment a l’àrea de Washington, DC, i vulgui, podran sol·licitar el vot per correu. Per això, caldrà anar personalment a l’oficina consolar abans del dissabte 30 d’octubre (excepcionalment, el Consolat espanyol obrirà aquell dissabte de 10 a 12 del migdia). Informació per tramitar el vot per correu

També adjuntem informació distribuïda pel Consolat espanyol de l’àrea de Washington, DC:

Las listas electorales para las Elecciones al Parlamento de Cataluña se encuentran publicadas en el tablón de anuncios de este Consulado General desde el lunes 11 de octubre. El plazo para consultar las mismas y presentar reclamaciones contra la inclusión, exclusión indebida o error en los datos finalizará el lunes 18 de octubre. El Consulado General permanecerá abierto al público el martes 12, sábado 16, y domingo 17 de octubre de 10 a 12 AM exclusivamente para la exposición de listas y recepción de reclamaciones electorales.

Més informació del Consolat

A %d bloguers els agrada això: