FOTOS – Costellada Familiar 11s2012

Costellada catalana

Diumenge següent a la Festa Nacional de Catalunya, la Diada, una trentena de famílies i d’altres amics de Catalunya es van reunir festivament al parc natural Rock Creek de la capital estatunidenca amb motiu de la Diada de l’11 de setembre. De bon matí la Mar i la Itziar van arribar al parc per organitzar les taules i el menjar que, amb un bon grup de voluntaris, va servir d’excusa per trobar-se i parlar del país i de tot allò que ens ocupa.
A diferència de la recepció de dimarts passat (11S), en aquesta ocasió molta mainada va córrer i jugar a l’aire lliure mentre les botifarres i el pollastre acabava de coure’s al foc, conduit pel nostre chef Homer.

Molts es van quedar amb ganes de trobar-nos més sovint. La següent… la castanyada!

Aquí teniu algunes fotografies…

A %d bloguers els agrada això: