FOTOS – Sopar amb el conseller Boi Ruiz

Una vintena de catalans i amics de Catalunya es varen reunir divendre amb el Hble. Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Sr. Boi Ruiz.

El conseller ens va explicar els reptes que té ara mateix com a responsable de l’àrea de Salut de Catalunya i va fer una descripció de la realitat a la qual fa front l’Estat del Benestar en un moment de crisi econòmica.

Al final del sopar, el conseller va agraïr l’oportunitat de trobar-se amb la comunitat catalana de Washington i va elogiar la «presència de tants professionals catalans que desenvolupeu les vostres responsabilitat en l’àmbit de la salut i la investigació a l’àrea de Washington». «Quan torni, ens veurem de nou», va cloure el conseller.

*         *         *

Boi Ruiz va néixer a Barcelona el 1954. És doctor en medicina i cirurgia per la Universitat de Barcelona. Diplomat en gestió hospitalària per l’Escola d’Alta Direcció i Administració de Barcelona (EADA). Format com a metge resident a l’Hospital Clínic, ha exercit la pràctica clínica en la disciplina de cirurgia ortopèdica i traumatologia durant deu anys, en hospitals de diferents nivells de Catalunya.

Ha estat president de la Unió Catalana d’Hospitals, entitat de la qual havia estat el director general, i president de la Fundació Unió. També ha estat vocal de la Junta Directiva de Foment del Treball Nacional, patró de la Fundació Hospital Residència Sant Camil, president del Comitè Executiu de la Fundació Althaia i vocal del Consell Directiu del CatSalut.

Té una àmplia experiència en el sector docent com a professor de programes de pregrau i postgrau d’economia de la salut i gestió empresarial sanitària, com la UAB-Fundació Doctor Robert, la Universitat de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya, ESADE, EADA i UIC. Ha estat director de la consultora del sector salut Know-How Advisers i ha desenvolupat múltiples treballs d’assessoria en la implantació de millores en el sector salut en l’àmbit internacional, algun d’ells impulsat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS).

El Dr. Boi Ruiz va ser nomenat Conseller de Salut del Govern de la Generalitat de Catalunya el 29 de desembre de 2010.

A %d bloguers els agrada això: