Info – Mostra de cinema en català

Un any més, a la Universitat de Georgetown organitzem una Mostra de Cinema Català. Durant quatre setmanes ens reunirem el dimarts a les 6 de la tarda per veure una pel·lícula ben acompanyada de pizza!

A la mostra d’enguany recuperem dos “clàssics”: L’Auberge Espagnole, una pel·lícula del genial director francès Cédric Klapisch, situada a la Ciutat Comtal; i Balseros, el reportatge de Carles Bosch sobre els cubans que intenten marxar de l’illa, direcció Florida, en balses construïdes a casa.

També veurem Salvador, la pel·lícula de Manuel Huerta, protagonitzada per Daniel Brühl (Goodbye Lenin), sobre els darrers dies de Salvador Puig Antich, darrer condemnat a la pena de mort durant el règim de Franco. Finalment, coincidint amb la festa de la Diada de Sant Jordi, que aquest any celebrarem amb un reguitzell d’activitats el 26 d’abril, podrem veure Pa Negre, guanyadora de set premis Goya.

Us hi esperem a tots!

LLOC: Tuesday 6pm-8pm. ICC building, room 450. Georgetown University (37th & O Str.)

CALENDARI:
03/29. L’Auberge Espagnole [de Cédric Klapisch] (English Subt.)
04/05. Balseros [de Carles Bosch] (English Subt.)
04/12. Salvador (Puig Antich) [de Manuel Huerga] (Spanish Subt.)
04/26. Pa Negre [d’Agustí Villaronga] (English Subt.)

*    *    *

Once again, the Catalan Film Festival is back at Georgetown University. We’ll gather during four weeks on Tuesday at 6pm to watch a movie and eat some pizza.

This year we’ll see two “classic” films: L’Auberge Espagnole, by the great french director Cédric Klapish, that takes place in Barcelona, and Balseros, a documentary by Carles Bosch about the Cuban Rafters who try to escape from the island using “homemade” rafts.

The third film will be Salvador, by Manuel Huerta and starring Daniel Brühl (Goodbye Lenin). It is about the last days in prision of Salvador Puig Antich, the last prisoner to whom the death penalty was applied in Franco times. At last, but not the least, as part of Sant Jordi’s celebrations, that this year will take place on April 26th, we will watch Pa Negre, a catalan film that won 7 Goyas, the Spanish Oscars.

We are looking forward to see you all there!

WHERE: Tuesday 6pm-8pm. ICC building, room 450. Georgetown University (37th & O Str.)

DATES:
03/29. L’Auberge Espagnole [de Cédric Klapisch] (English Subt.)
04/05. Balseros [de Carles Bosch] (English Subt.)
04/12. Salvador (Puig Antich) [de Manuel Huerga] (Spanish Subt.)
04/26. Pa Negre [d’Agustí Villaronga] (English Subt.)

A %d bloguers els agrada això: