INFO Lectorat Georgetown — Pssst… Català per adults!

L’Institut Ramon Llull, a través del Lectorat de Català de Georgetown University ofereix la possibilitat d’obtenir

CERTIFICATS DE LLENGUA CATALA

per adults a Washington D.C.

A mitjans de maig hi haurà les convocatòries:

Nivell bàsic: 14-05-2011

Nivell elemental: 14-05-2011

Nivell intermedi: 21-05-2011

Nivell suficiència: 04-06-2011

Nivell superior: 21-05-2011

Cada any l’Institut Ramon Llull convoca i administra les proves per a l’obtenció dels certificats de coneixements de llengua catalana fora del domini lingüístic. Els certificats de llengua catalana de l’Institut Ramon Llull es corresponen al marc de referència europeu per a les llengües i progressen en una escala de 5 nivells de coneixement establerta per l’ALTE (Associació d’Avaluadors de Llengua d’Europa), utilitzada per la majoria de llengües europees.

Els certificats de l’Institut Ramon Llull permeten acreditar el grau de coneixement de la llengua catalana tant a efectes acadèmics com laborals (administració pública, empreses, institucions), i tenen a tots els efectes la mateixa validesa i eficàcia que els que expedeixen la Generalitat de Catalunya i el Govern de les Illes Balears.

Actualment estem fent la previsió de nivells i places. Si esteu interessats a examinar-vos d’algun dels nivells, o teniu preguntes, us podeu adreçar al Lectorat:

Alba Girons Masot

agirons@xarxallull.cat

412, 4rt pis, ICC (main campus)

Georgetown University

Washington DC

A %d bloguers els agrada això: