Informació – Convocatòria informativa contra la sentència de l’Estatut

Amb motiu de la sentència del Tribunal Constitucional sobre l’Estatut d’Autonomia de Catalunya, grups de ciutadans arreu del món s’estan mobilitzant per mostrar el seu enuig i protesta per la sentència que retalla el text pactat políticament i votat democràticament pel ciutadans de Catalunya.

Diversos catalans i catalanes de l’àrea de Washington, DC volen seguir l’exemple d’altres comunitats catalanes arreu del món; per això, i inspirats pel lideratge d’Òmnium Cultural, convoquen a tots els catalans i simpatitzants de Catalunya de l’àrea de Washington DC a expressar aquest rebuig dissabte, 10 de juliol, a les 12:00 del migdia a Dupont Circle. Faran una concentració informativa per explicar a la gent la situació de Catalunya i la sentència del Tribunal Constitucional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: