Classes de català per a adults

El Casal ofereix classes de català per adults tot l’any, malgrat que tothom pot afegir-s’hi en qualsevol moment recomanem apuntar-s’hi al principi de cada semestre. Les classes són en línia i gràcies a aquest format s’hi pot apuntar gent d’arreu.

El preu de la matrícula es dedica exclusivament a materials i plataformes per enriquir l’experiència de l’alumnat amb l’ús d’eines com ara Kahoot o Quizlet i llibres de text que les professores usen. Gràcies a la matrícula, les professores, que són voluntàries i no reben remuneració, poden crear materials accessibles sense cost addicional per a l’alumnat.

Les classes tenen com a objectiu familiaritzar l’alumnat amb la cultura dels Països Catalans a través d’activitats que donen prioritat a la comunicació mitjançant tasques que reflecteixen l’ús quotidià de la llengua. Les professores tenen en compte les necessitats i prioritats de l’alumnat i per això demanen que s’ompli el formulari d’inscripció que adreça els objectius, rerefons i necessitats de cadascú.

Tenint en compte que només s’ofereixen dos nivells, encoratgem tothom qui s’interessi pel català a apuntar-s’hi, independentment del nivell. Les professores fan un esforç per adaptar-se als diversos nivells oferint recursos i reforç addicionals per a diversos nivells. Així que no cal sentir-se intimidat/da, farem tot el que puguem per ajudar-vos a posar-vos al dia!

Quan?

Dissabte cada dues setmanes de 9.30 a 10.30 AM (ET).

  • El nivell inicial comença el 17 de setembre (17/09, 01/10, 15/10, 29/10, 12/11, 26/11 i 10/12).
  • El nivell elemental comença el 24 de setembre (24/09, 08/10, 22/10, 05/11, 19/11, 03/12 i 17/12).

Quant costa?

40 dòlars per semestre, que acaba al desembre, però podeu venir a una sessió abans de decidir-vos! A més a més, aquells qui siguin membres del Casal Català de l’Àrea de Washington D.C. es podran beneficiar d’un preu especial a 30 dòlars.

Com m’hi apunto?

Apunta-t’hi fins al 10 de setembre! També t’hi pots apuntar més tard, però tindran preferència aquells qui s’apuntin dintre del termini establert. Aquesta data permet que les professores es puguin preparar d’acord al nivell i el nombre d’estudiants.

Per apuntar-vos, tan sols us cal emplenar aquesta enquesta: https://umdsurvey.umd.edu/jfe/form/SV_cAY83sfUsB66Yeh

Si teniu preguntes, escriviu a la Mireia a todacosi@umd.edu.

A càrrec de: Imma Caboti i Mireia Toda Cosi amb el suport del Casal Català de l’Àrea de Washington D.C..

Lloc: per Zoom (en línia).

Contacte: todacosi@umd.edu

A %d bloguers els agrada això: