ACC1Ó/COPCA

Qui són?

La Delegació d’ACC10/COPCA davant els Organismes Multilaterals a Washington, DC es va obrir l’any 2007 i està situada al centre de la capital nord-americana, molt aprop del Banc Mundial o del Banc Interamericà del Desenvolupament, i a només a tres carrers de la Casa Blanca.

Què fan?

Aquesta oficina d’ACC1Ó ofereix els seus serveis a les empreses catalanes interessades en les licitacions que financien els organismes multilaterals amb seu a Washington: Banc Mundial, Corporació Financera Internacional (CFI), Banc Interamericà del Desenvolupament (BID), Organització Panamericana de la Salut (OPS), Organització dels Estats Americans (OEA) o Fons Monetari Internacional (FMI), entre d’altres.

Àmbit d’actuació:

Consultoria en la relació amb els organismes multilaterals amb seu a Washington que financien i liciten contractes a països en vies de desenvolupament a través dels seus programes de cooperació internacional.

Equip:

Sra. Regina Campa és la directora de l’oficina. Compta amb un petit equip de técnics i profesionals. Sr. Raimon Puigjaner és el Business Development Specialist de l’oficina.

Més informació:

Podeu contactar l’oficina d’ACC1Ó a través de la seva pàgina web o a l’adreça 1001 Connecticut Ave., NW [Suite 515]. 20036, Washington, DC.